Bell Schedules » Community Formation - Schedule C

Community Formation - Schedule C

Community Formation - Schedule C
Description / Period Start Time End Time Length
Warning Bell 7:35 AM
Prayer 7:40 AM 7:45 AM 5 min
1st Period 7:45 AM 8:30 AM 45 min
2nd Period 8:35 AM 9:20 AM 45 min
3rd Period 9:25 AM 10:10 AM 45 min
Community Formation 10:15 AM 11:00 AM 45 min
4th Period 11:05 AM 11:50 AM 45 min
- 4A Lunch 11:05 AM 11:25 AM 20 min
- 4B Lunch 11:30 AM 11:50 AM 20 min
5th Period 11:55 AM 12:55 PM 60 min
- 5A Lunch 11:55 AM 12:15 PM 20 min
- 5B Lunch 12:20 PM 12:40 PM 20 min
6th Period 12:45 PM 1:30 PM 45 min
Examen 1:35 PM 1:40 PM 5 min
7th Period 1:45 PM 2:25 PM 40 min
8th Period 2:30 PM 3:15 PM 45 min
Academic Center & Community 3:30 PM 4:30 PM 60 min